Op welke manier wordt de juiste Australian Labradoodle pup voor u gekozen

Voordat ik de juiste pup voor u kan kiezen moet ik allereerst de omstandigheden en samenstelling van uw gezin leren kennen.

Vanaf de geboorte worden de pups door ons zeer aandachtig geobserveerd. Het proces van matchen met het juiste gezin begint al direct na de geboorte. Op de 49ste levensdag worden de pups onderworpen aan een aantal gedragstesten. Deze worden afgenomen door een externe deskundige en in een voor de pups vreemde omgeving, zodat de reacties van de pups zo natuurlijk mogelijk zijn. Uit ervaring weten we dat de test resultaten veelal overeenkomen met de bevindingen van de fokker gedurende de eerste levensweken van de pups.

De resultaten van de gedragstesten worden ingevoerd in een tabel welke op haar beurt zorgvuldig vergeleken wordt met de omstandigheden en samenstelling van het gezin en haar voorkeuren. Op die manier wordt de optimale pup met u gematcht.

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren. Het kan echter voorkomen dat de door u gekozen pup (kleur, geslacht) slecht bij de dynamiek van het gezin past; in dit geval zullen we niet in staat zijn deze pup u aan te bieden.

Hoe flexibeler u in uw voorkeuren bent des te meer kans u zult hebben voor een van de pups. Het matchen is voor ons een zeer serieuze zaak waarvoor we ons heel verantwoordelijk voelen.

Włochata Pasja
Fokker van originele Australian Labradoodles
www.australische-labradoodle.nl

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

volgend bericht?

Training – mentale stimulatie

Australian Labradoodles zijn hele slimme dieren. Een goed opvoeding van deze honden is van cruciaal belang. Ze leren heel snel, ook de verkeerde dingen. Daarom is het heel erg belangrijk om ze in vroeg stadium van hun leven beginnen op te leiden. De eerste fase van de...

Verzorging van uw Australian Labradoodle

De vacht van een pup is heel eenvoudig te verzorgen. Het is voldoende om deze zo nu en dan te borstelen. Na de 10de levensmaand vindt er vachtwisseling plaats. Vanaf dat moment dient er veel meer aandacht aan geschonken worden. Zelfs tot 2 – 3 keer per week....