Australijski Labradoodle Filigree Surprise Wlochata Pasja

Australijski Labradoodle Filigree Surprise Wlochata Pasja

Met gepaste trots informeren wij, dat ons teefje Filigree Surprise Wlochata Pasja (Australian Labradoodle) de status van een fokteefje gekregen heeft. ALFA EUROPE heeft aan haar officieel een registratienummer toegekend. Filigree werd medisch gekeurd op heup- (heupgewrichten normaal, hoogste cijfer A toegekend gekregen) en elleboogdisplasie (ellebooggewrichten normaal, hoogste cijfer 0,0 toegekend gekregen). Tevens werd Filigree ook getest op het verdwijnen van het netvlies Prcd-Pra met het resultaat CLEAR (geen drager).

Filigree werd geboren in mei 2009 en draagt in zich één van de meest gewilde infusies – Soft Coated Irish Wheaten. Het is een echt gezelschapsdier, vooral gek op kinderen. Ze vindt het heel leuk om met een begeleider te werken. Al toen ze 10 weken oud was droeg ze onze autosleutels achter ons in haar snuit.

Filigree heeft een cremekleurige vacht en is een Australische Labradoodle van de middelhoogte (is 45 cm hoog en weegt 13 kg). Haar vacht is zijdezacht en is heel makkelijk in onderhoud (zacht, golvend haar).

FILIS PAGINA

———————————————————————————————————————-
Wło­chata Pasja
Fok­ker van ori­gi­nele Austra­lian Labra­do­odles
www.australische-labradoodle.nl