Voordat ik de juiste pup voor u kan kiezen moet ik allereerst de omstandigheden en samenstelling van uw gezin leren kennen.

Vanaf de geboorte worden de pups door ons zeer aandachtig geobserveerd. Het proces van matchen met het juiste gezin begint al direct na de geboorte. Op de 49ste levensdag worden de pups onderworpen aan een aantal gedragstesten. Deze worden afgenomen door een externe deskundige en in een voor de pups vreemde omgeving, zodat de reacties van de pups zo natuurlijk mogelijk zijn. Uit ervaring weten we dat de test resultaten veelal overeenkomen met de bevindingen van de fokker gedurende de eerste levensweken van de pups.

De resultaten van de gedragstesten worden ingevoerd in een tabel welke op haar beurt zorgvuldig vergeleken wordt met de omstandigheden en samenstelling van het gezin en haar voorkeuren. Op die manier wordt de optimale pup met u gematcht.

Uiteraard proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeuren. Het kan echter voorkomen dat de door u gekozen pup (kleur, geslacht) slecht bij de dynamiek van het gezin past; in dit geval zullen we niet in staat zijn deze pup u aan te bieden.

Hoe flexibeler u in uw voorkeuren bent des te meer kans u zult hebben voor een van de pups. Het matchen is voor ons een zeer serieuze zaak waarvoor we ons heel verantwoordelijk voelen.

Włochata Pasja
Fokker van originele Australian Labradoodles
www.australische-labradoodle.nl